Caravana lui Moș Crăciun

Pentru că ediția de Moș Nicolae a Caravanei Moșului ne-a umplut sufletele de bucurie, ne-a propus o a doua ediție în 18 decembrie 2021, cu ocazia Crăciunului.

De această dată, noi cei din echipa Response 4×4, ne unim forțele ca să îl ajutăm pe Moș Crăciun să ajungă și la cei din zonele inundate din zona Ocolișului, pentru a face sărbătorile mai fericite celor nevoiași.

Bazat pe informațiile pe care le avem până în prezent despre familiile care au nevoie de ajutor, propunem următorul traseu pentru data de 18 decembrie:

  • 08:30 – 08:45: Adunarea în OMV pe Calea Turzii, Cluj-Napoca
  • 09:30 – 10:00: Prima oprire în sat Vidolm (2 cazuri)
  • 10:00 – 11:00: A doua oprire în sat Lunca Largă (3 cazuri)
  • 11:00 – 11:45: A treia oprire în sat Runc (4 cazuri)
  • 12:00 – 14:00: Pauză de masă și socializare, în jurul ceaunului
  • 14:30 – 16:00: Ultima oprire din acest traseu, în sat Ocoliș (6 cazuri)

Oricine se poate implica în Caravana lui Moș Crăciun. Chiar și tu!

În primă instanță ne poți ajuta cu distribuirea campaniei pe rețelele de socializare, astfel cresc șansele de reușită a campaniei. Apoi, dacă nu ai dat deja like la pagina de Facebook a asociației, ne-am bucura foarte mult să o faci. Astfel creștem șansele de reușită a campaniei prin informarea publicului.

Cel de-al doilea fel în care poți ajuta este cu o donație. Orice sumă donată ne poate ajută să achiziționăm provizii pentru cei nevoiași. Datele asociației și contul le găsești pe pagina Donează. Poți face transferul direct din internet banking.

Dacă vrei să te implici până la capăt și să parcurgi traseul alături de echipa Response 4×4, în data de 18 decembrie 2021, te rugăm să te înscrii folosind formularul de înscriere de mai jos.

Am pregătit un document în Google Drive (aici) în care poți vedea cine mai participă și te poți înscrie dacă ai mai fost în alte acțiuni alături de noi.

Dacă totuși este prima dată când participi la o acțiune alături de noi, întrucăt lista din Google Drive este publică îți recomandă să folosești formularul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a furniza datele tale de contact către organizatori si te vom adăuga noi în lista din Google Drive. Astfel datele de contact vor rămâne private.

Actualizare 18. dec. 2021: acțiunea a avut loc după cum am plănuit și poți vedea pozele aici. Am dezactivat formularul pentru discretia datelor și formularul pentru că nu mai era necesar de el aici.

Aici era formularul de contact… Surpriză!

Dar nu te teme, poți vedea pe blog ce plănuim pentru viitor și cum ne poți contacta dacă vrei să participi alături de noi la următoarele aventuri.

Lasă un răspuns