Caravana lui Moș Crăciun 2021

În data de 18 dec. 2021, noi, cei din echipa Response4x4 am răspuns “PREZENT” la încă o acțiune umanitară, pe care am intitulat-o sugestiv: Caravana lui Moș Crăciun.

Ce a însemnat asta?

După cum promiteam în 9 dec. când am anunțat oficial Caravana lui Moș Crăciun, la ora 8:30 ne-am strâns cu mic, cu mare, zeci de suflete, și la fel de multe mașini, în benzinăria de pe Calea Turzii și după ce am alimentat, ne-am organizat si câteva minute mai târziu am plecat în coloană, voioși, către ruta plănuită: Vidolm, Lunca Largă, Runc și Ocoliș.

De ce?

Am putea alcătui o listă lungă de motive, dar în realitate am făcut-o pentru că viața nu-i numai grea, e și nedreaptă, si de obicei e așa cu suflete care nu merită să treacă print toate încercările la care sunt supuși. Nu putem spune că anul acesta a fost ușor pentru cineva, dar pentru tot ce putea să meargă mai rău de atât, echipa noastră și-a unit forțele și a încercat să echilibreze balanța pentru cei care merită să simtă din nou Magia Crăciunului.

Cum a fost?

Pe scurt: a fost o aventură!

Sentimentele pe care le-am simțit nu se pot descrie în cuvinte, oricât am încerca. Magia Crăciunului se trăiește, nu se povestește. Ajută și tu pe cineva să-și amintească cum e Magia Crăciunului.

Pentru că ce ne reunește pe noi, cei din familia Response 4×4, este iubirea față de oameni și pasiunea pentru off-road, dar și pentru că niciun Crăciun nu este complet fără zăpadă, am ales să închidem circuitul Caravanei lui Moș Crăciun întorcându-ne acasă pe la Stațiunea Muntele Băișorii, pe unde era zăpada mai mare.

Și acum, ce se întâmplă?

Caravana lui Moș Crăciun a ajuns acasă, dar misiunea noastră nu se încheie aici. O să mai avem acțiuni similare și ne-ar face o deosebită plăcere să ni te alături. Până atunci ne găsești pe blog, rețelele de socializare și pe străzile cu cel mai gros strat de zăpadă. Fă-ne cu mâna dacă ne vezi!

Din dorința de a împărtăși momentul acesta cu toată lumea și în speranța că la acțiunea următoare te vei alătura și tu caravanei pentru a ne ajuta să ajungem la cât mai mulți oameni nevoiași, am încărcat mai jos câteva poze cu noi, ajutoarele pe care le-am dus și traseul parcurs, ca să vezi ce-ai pierdut.

Urmează ca, în puținele zile care au mai rămas din anul acesta, să publicăm și un video cu aventura noastră numită Caravana lui Moș Crăciun.

Dacă pentru o clipă ți-ar fi plăcut să vezi apusul cu noi, din zăpadă, dă un share acestui articol, sau postărilor de pe rețelele de socializare.

… poti da share și dacă nu ești fan zăpadă, că nu te costă nimic, iar pe noi ne ajută ca la următoarea acțiune să putem ajuta mai mulți oameni.

 

Până atunci, noi, cei din echipa Response 4×4, îți urăm Crăciun fericit alături de familie si cei dragi!

Lasă un răspuns