Caravana Moșului 2021

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, asociația Rescue & Response 4×4 și-a luat angajamentul de a aduce zâmbete și fericire pe fețele copiilor și nu numai. Nici anul acesta nu ne-am lăsat mai prejos, și sâmbătă, pe 4 decembrie, am dat startul lunii cadourilor cu primul eveniment de Moș Nicolae: Caravana Moșului!

Evenimentul cu scop caritabil a constat într-o expoziție de mașini off-road, care a avut loc în localitatea Aghireșu-Fabrici din județul Cluj.
Astfel că, 11 mașini cu 25 de voluntari s-au pus în mișcare în dimineața zilei de 4 decembrie, și au înfruntat frigul, bucuroși că vor pune un zâmbet pe fața a 97 de copii la școala din sat.
Au fost împărțite cadouri, dulciuri și bucurie pentru toți cei prezenți. Avem și câteva poze pe care le atașăm mai jos ca dovada a unei zile friguroase dar care ne-a încălzit sufletele.

Prin această consemnare, dorim să le mulțumim domnului primar Sorin Lehene și doamnei director de la școala gimnazială Aghireșu-Fabrici, Anca Mureșan, pentru implicare și pentru facilitarea organizării acestui eveniment.

Iar pentru că faptele bune nu se opresc aici, stați pe-aproape pentru a afla mai multe detalii despre următorul nostru eveniment caritabil cu ocazia Crăciunului, care va avea loc pe 18 decembrie. Shhh, locația e încă secretă! 😉🤫🎄

 

Lasă un răspuns